Orsika egy átlagos napja..

2011.04.14. 15:22 - Jennike92

Orsika nagyon korán kelő típus hamarabb fent van, mint ahogy a mese elkezdődik, reggel fél 6-kor. Az első szó, ami elhangzik a szájából a kakaó szó, amivel kiskora óta indul a napja.

Amíg nem kell készülni oviba a mesét nézi, tehát még másfél órát :D

7 órakor elkezd készülni, egész hamar kész van hozzám képest, mert nekem fél óra amíg kimászok az ágyból. 8 órára viszi anya oviba, ott reggeliznek és elkezdenek játszani. Nagyon sok játék van, több mint nekünk volt még 13 évvel ezelőtt, nekünk volt pár labda, baba, kisautó, dominó. Nekik ma már minden féle van, póniktól elkezdve a távirányítós kocsikig, társasjátékok, amivel még én sem tudok játszani.. :D Jó időben mindig kimennek az udvarra, ahol mászókák vannak, és nyáron van egy kis medencéjük is. Miután kijátszották magukat, elmennek ebédelni, minden kedden ő szokott lenni a napos, de jó is volt régen, milyen büszkeség volt, hogy mi vittük ki a tányérokat a kiskocsira :)) De az ebéd ilyen korban még elég körülményes és hosszadalmas, van amikor egy órába is beletelik amíg végeznek az evéssel.

Rögtön le is fekszenek aludni tele pocakkal. Van, akiért ebéd után mennek, mert nem dolgozik a szülő vagy nagymama, és el tudják vinni őket. Általában háromig alszanak. Felkelés után uzsonnáznak általában szendvics szokott lenni, vagy valamilyen gyümölcs. Ismét következik a játék idő. Mi fél 4-kor szoktunk érte menni, hamar hazaérünk, mert itt van az óvoda tőlünk pár percre. Az én hugocskám egy elég lusti lányka ezért egyből lefekszik, ha hazaér és várja a kedvenc sorozatát, Az árva angyalt, aminek épp tegnap volt az utolsó része, amiért sírt is szegénykém: D de nem féltem, mert tudom, hogy talál magának egy új sorozatot, amit nézhet :)).

Este felé még szokott játszani a játékaival, 7 órakor elmegy fürdeni a kádból elég nehezen lehet kiszedni, de ha sikerül akkor egyből jön az evés J)

Mivel már hajnalban kel fel ezért nem tud sokáig fent lenni, 8 órakor már alszik is :)

Nos ennyi az én hugom átlagos hétköznapi napja..

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jennikistesoja.blog.hu/api/trackback/id/tr922825847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mézesmadzag 2011.04.14. 16:14:44

most eszembe jutott amikor én voltam kicsi és naposok voltunk mindig kiboritottam a kajákat :D

Jennike92 2011.04.14. 16:26:12

@Mézesmadzag: hát igen van amikor ő is "kajásan" jön haza :)


süti beállítások módosítása